Nieuwe manier van foto’s nemen

Het filmpje is fantastisch en een must see. Pattie Maes, van Belgische afkomst, steelt er de show en toont aan de hand van kleine filmpjes wat er zoal op ons afkomt op technologisch gebied. Wil je een foto nemen, maak dan met uw duimen en wijsvingers een rechthoek en de klus is geklaard. Wil je uw meesterwerk bekijken, geen probleem, zorg dat je een oppervlak vindt waarop je iets kunt projecteren en je kunt uw foto’s bekijken, inzoomen, klasseren en dergelijke meer. Het is ook mogelijk om gelijk waar en gelijk wanneer informatie op te vragen over zowat alles en iedereen (voor zover er informatie beschikbaar is).

http://www.ted.com/index.php/talks/pattie_maes_demos_the_sixth_sense.html

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.