Workshop met Mike Larson

Zaterdag ben ik naar Antwerpen gereden om in “Het Zuiderhuis” een workshop bij te wonen georganiseerd door Calumet. De spreker/fotograaf was Mike Larson die bekend is voor zijn huwelijksreportages. En nu ook voor zijn kwaliteiten als gepassioneerd en begenadigd spreker.

clip_image001_2

In de voormiddag legde hij uit hoe hij werkt, van waar hij komt (had op een bepaald moment een schuldenberg van enkele tienduizenden dollars) en hoe hij nu de wereld rondreist om te spreken en om … fotoreportages te maken. De redenen waarom hij in het begin zijn business niet van de grond kreeg zijn tweeërlei: “I was average” en “I was introverted”.

Hij overliep ook een lijstje met 20 punten waaraan elke fotograaf die wilt “slagen” zou moeten werken. Daarna kregen we ook nog eens tips om betere foto’s te maken, om uw mogelijke klanten op te voeden en in te lichten en in de namiddag konden we dan “de meester” aan het werk zien.

clip_image002_2

Mike en de bruid. Aan de linkerkant ziet u nog juist Wolfgang-Peter Geller uit het beeld stappen. Hij won ooit de “World Press Photo Award” en is tevens de man achter “Sunbounce”.

 

Er waren twee gasten: Bert Stephani en Tom Museeuw. Hier ziet u een van hen.

clip_image004_2

De bruid voor een namiddag.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.