Fotografie als therapie

‘Het foto-instrument is een interventie in de gezondheidszorg waarbij patiënten, cliënten of bewoners een wegwerpcamera krijgen met de opdracht daarmee foto’s te maken. Hierover wordt vervolgens door begeleiders met hen op een gestructureerde manier over gepraat. Welke keuzes hebben ze gemaakt en wat is hun beleving bij de foto’s. Dit versterkt de eigenwaarde en helpt mensen zich bewust te worden van hoe ze hun leven willen invullen.’

http://fototherapie.startje.com/

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.