Aan hoeveel zitten we nu?

Door de populariteit van de gsm (op een bepaald moment was Nokia het bedrijf dat het meeste ‘fototoestellen’ verkocht heeft)  en andere dingen die foto’s nemen is het aantal foto’s dat elke dag gemaakt wordt nogal gestegen.

‘In the midst of the 3.5 trillion photos that have ever been taken it’s easy to forget that the shoebox or album of old photos we have at home is incredibly fragile and special. Every 2 minutes today we snap as many photos as the whole of humanity took in the 1800s. In fact, ten percent of all the photos we have were taken in the past 12 months.’

Trillion: 1.000.000.000.000

Laat ons nu veronderstellen dat een foto de grootte is van een briefje van honderd dollar dan krijg je deze stapel foto’s: http://www.pagetutor.com/trillion/index.html Maar er zijn niet 1 trillion foto’s maar 3,5 trillion!

http://blog.1000memories.com/94-number-of-photos-ever-taken-digital-and-analog-in-shoebox

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.