Europese agentschappen bundelen krachten

‘The project aims to digitise historical pictures from the archives of 10 leading European News Agencies (150.000 picture to be digitalised during the project about 15.000 for each partner) and make them available to Europeana (www.europeana.eu), together with a huge number of their historical pictures already digitalised and captioned.

Pictures in these huge archives are among the most valuable historical documents of the last century. They record the major domestic and international events (political, social, cultural, sporting), celebrities and daily life from the turn of the century to the mid 1990.’

http://www.europhoto.eu.com/Project.aspx

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.