De crisis voorbij

Een standpunt vanuit Nederland.

‘De komende jaren kijken we dan ook uit naar de fotografen die ons blijven verbazen met een combinatie van kracht en kwaliteit, die inspelen op nieuwe ontwikkelingen. We verwachten niet alleen technische innovatie in de fotografie, maar ook zijn de verwachtingen hoog voor veel van de innovatieve fotografen die goed luisteren en wensen van klanten weten te vertalen in verrassende visuele oplossingen. Fotografen met een passie voor fotografie en een oog voor de realiteit van de markt.’

http://pf.nl/15989/de-crisis-voorbij/

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.