Wait Watchers

‘Rather than pose for her camera, he was sneering at me behind my back. Five minutes later and at another location, another man turns his back to gawk at me while I am photographing myself sitting at a café table.’

Het is toch zo dat wanneer je een foto neemt van een persoon in het openbaar en zeker wanneer je werkt met een DSLR al dan niet op een statief, dat heel veel mensen zich omdraaien, stoppen om te kijken, commentaar geven en dergelijke meer. In de meeste gevallen willen ze gewoon weten wie die persoon is die al die attentie krijgt en die ‘het waard’ is om gefotografeerd te worden in het openbaar en niet in een studio. Met andere woorden de mensen willen weten of ze een model en/of een BV gezien hebben …

http://haleymorriscafiero.com/

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.