Foto Nelissen Canon Demo Days

Op 11.12.13 (tja) werd bij ‘Foto Nelissen de ‘Canon Demo Days’ gehouden. Aanvankelijk begon het evenement in de namiddag dus moest ik verlof aanvragen wat ik dan ook gedaan heb. Verlof goedgekeurd. Daarna kwam er een update waarin het evenement verschoven werd naar … “nà 17:00 uur”. Onnodig een dag verlof aangevraagd dus.

Maar goed, eens ter plaatse kon je het mooie en goede “speelgoed” van ‘Canon’ testen. Nog een positief punt was dat je je sensor kon laten reinigen. Gratis. Waarvoor dank. De kers op de taart was toch de fotoshoot tesamen met de fotograaf “die zijn eigen stijl” heeft: Pieter De Smedt-Jans. Niet alleen is hij een goede fotograaf het is eveneens een heel goede coach/lesgever. Hij was niet te beroerd om een paar “geheimen” met ons te delen evenals een paar financiële realiteiten. Waarvoor onze oprechte dank. Aangezien Pieter zich gespecialiseerd heeft in glamour, beauty en fashion en ons daarmee wou helpen, moeten we het hier toch ook even hebben over het model en de visagiste. Er was niet één model maar drie en ze waren super: geduldig, bereid om honderdvijftig keer hetzelfde te doen, inventief, creatief en ook nog eens drie totaal veschillende uiterlijke kenmerken. Deze laatste werden dan ook nog eens “in de verf” gezet door de uitstekende visagiste of moet ik “MUA” zeggen die luistert naar de naam An Voorhoof”.

Dus, het was een fantastische avond (die voor mijn part maandelijks mag georganiseerd worden) waarbij ik iedereen die geholpen heeft om die waar te maken nog eens van harte zou willen bedanken.

Hieronder een paar foto’s die een verzameling zijn van de specifieke kenmerken van het model, de tips van Pieter en de afwerking van An:

img_6252

img_6279

img_6298

img_6289

http://www.fotonelissen.be/nieuwsbrief/files/nieuwsbrief94.html

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.