Foto-expo Tim Dirven

Antwerpen heeft er een nieuwe galerij bij (Vander Weyden – http://www.vanderweydengallery.com/)  en ze openen met niemand minder dan Tim Dirven. Het aantal foto’s is beperkt tot een twintigtal. Ik ga ze zeker een bezoekje brengen, deels voor de foto’s en deels om de galerij te steunen. Mensen die in deze tijden nog willen en durven investeren in een gebouw om foto’s tentoon te stellen krijgen mijn steun en respect.

“In de eerste plaats is Dirven immers een bewogen mens. Dat bewijst hij ook vandaag nog geregeld in De Morgen, waar hij ooit samen met Patrick De Spiegelaere, Filip Claus en Stefan Vanfleteren een even imaginair als tijdloos klavertjevier vormde. Maar hij werkt ook voor bladen als National Geographic, Time of Humo en voor humanitaire organisaties. Sinds 2001 is hij ook verbonden aan de fotoagentschappen Hollandse Hoogte en Panos Pictures.”

http://www.demorgen.be/dm/nl/1006/Kunst-Literatuur/article/detail/1773010/2014/01/13/Foto-expo-Tim-Dirven-Met-een-hart-en-twee-voeten-in-de-modder.dhtml?utm_source=demorgen&utm_medium=email&utm_campaign=newsletter&utm_content=daily

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.