Gratis

“The Interviewer understands due to the high costs for our company to print, they are responsible for purchasing an issue (print version). We do not supply a copy of the magazine (free).”

Maar natuurlijk versta ik dat.

Wanneer ik een shoot doe, komen de modellen gratis uit de lucht gevallen en ze zijn allemaal bereid om gratis hun gratis verkregen outfits en gratis ontvangen schoenen  zo maar te komen showen. Hetzelfde geldt voor de MUA’s: je moet die gratis opbellen en evenals de modellen reizen ze allemaal gratis en ze eten en drinken gratis. De schminkkoffers die ze overal meezeulen en alle daarbij horende inhoud wordt automatisch en gratis op- en bijgevuld.  De studio die ik moet voorzien, werd gratis uit de grond gestampt en de lampen, flitsers, kabels, softboxen, lichtmeters, reflectoren, statieven, camera’s, lenzen, computers, schermen, software, printers en nog veel meer werd daar gratis in geplaatst en mag ik gratis gebruiken.

https://www.facebook.com/notes/pump-magazine/consent-to-publish/517577398361101

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.