Geïnteresseerd in New York?

Indien deze stad u bekoort, dan zal de geschiedenis u waarschijnlijk ook wel interesseren. En aangezien een foto duizend woorden waard is, vind je op onderstaande website letterlijk een schat aan informatie. Dit is echt een bezoek waard en het zal waarschijnlijk niet bij één bezoek blijven aangezien er meer dan 900.000 foto’s in het archief zitten …

“The New York City Department of Records and Information Services, announced the addition of 30,000 photographs to its on-line gallery. The new additions consist of pictures drawn from the Municipal Archives vast holdings and include 187 historical pictures from the New York City Police Department’s (NYPD) Alien Squad.”

http://www.nyc.gov/html/records/html/home/home.shtml

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.