Lytro – Illum

“Introducing LYTRO ILLUM, the first high-end camera that harnesses the power of light field – capturing the direction, color and brightness of the rays of light within the frame. That means the ability to explore your pictures from different perspectives, focal points and dimensions”

Talk is cheap natuurlijk maar ik moet wel toegeven dat de foto’s op website “anders” zijn. Ik ben heel benieuwd naar het toestel en zou het wel eens voor een paar dagen willen lenen om er mee te experimenteren. Er zijn wel weinig knopjes …

https://www.lytro.com/#

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.