Michael Schmidt, winaar van de vijde Prix Pictet

“The theme of the fifth cycle of the Prix Pictet is Consumption. Consumption lies at the heart of the Prix Pictet’s mission to bring global attention to what we believe is the greatest challenge facing humankind today: the issue of environmental sustainability.”

Er zijn vijf thema’s:

  • Consumption
  • Power
  • Growth
  • Earth
  • Water

Van sommige fotografen vraag ik mij toch af hoe die in de shortlist geraakt zijn. Sommige foto’s spreken voor zich en dan versta je ook waarom ze in de desbetreffende categorie zitten en versta je soms waarom ze geselecteerd zijn. Dit kan niet gezegd worden van andere portfolio’s. Zoals gewoonlijk zijn er ook enkele grote namen die weerhouden werden.

http://www.prixpictet.com/

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.