Artepol – Art Station Lissewege – Twee fotografen

Hier kunt u de werken van twee fotografen bewonderen. Het zijn vooral beeldbewerkers. Het gaat om Adrien Hendrickx en Stephane Verheye. De tentoonstelling, loopt nog tot 15-09 en is iedere dag open van 11:00 uur tot 20:00 uur in een treinstation dat omgebouwd werd tot galerie te Lissewege.

“Unieke kunstgalerie in gerestaureerd en als monument beschermd stationsgebouw. Het pittoreske Lissewege bevindt zich tussen Brugge en Zeebrugge. Het”witte” dorp is een echte aanrader en beslist een uitstap waard !”

http://www.artepol.be/news-events.php

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.