WO I – Foto’s voor en na

In het overzicht, hoe kan het ook anders, zitten enkele foto’s genomen in België; een ervan is die van de bekende Menenpoort. Ofwel klik je op de foto en zie je onmiddellijk het “heden” ofwel ga je op de foto staan met de muis, klik je en hou je de muisknop ingedrukt en schuif je die vervolgens naar rechts. Op die manier verschijnt de foto beetje bij beetje.

“Archive photographs of significant events of the first world war in Belgium, France and England – from Kaiser Wilhelm II inspecting German troops, to Australian soldiers at Ypres and PoWs in Bruges – are matched with the locations today. This is the first of a two-part series, which focuses on the years 1914-16.”

via The western front in the first world war and now – interactive | Art and design | theguardian.com.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.