Luminous Endowment

“The Luminous Endowment for Photographers is a charitable fund created by Michael Reichmann. The Endowment provides financial assistance through grants to deserving photographers and their projects – worldwide.”

Mocht je Michael Reichmann niet kennen, ga zeker eens naar zijn website; je leert er altijd iets bij (zeker in de sectie “Articles”). Het is niet de meest sexy website maar het is de inhoud die primeert nietwaar?

via Luminous Endowment – Home.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.