Top-25 photos from Flickr in 2014

Sommige keuzes versta ik; andere dan weer niet. Die hebben dan waarschijnlijk ook niets te maken met fotografie zelf maar staan in de top 25 omdat er veel tamtam rond gemaakt werd. Maar … het zal wel aan mij liggen.

“Though beauty is in the eye of the beholder, we’ve compiled this list based on a number of engagement and community factors. The photos were scored by looking at a combination of social and interactive elements, including how often the photo had been faved and viewed, among others.”

via These are the top-25 photos from Flickr in 2014 | Flickr Blog.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.