Hoe een fotograaf het goede voorbeeld geeft

En als we nu eens met z’n allen het volgende zouden doen: we geven de studerende jeugd ten eerste een reden om te studeren en ten tweede een toekomstperspectief (werk). We zorgen daarvoor dat het onderwijzend personeel van de best betaalde mensen zijn in het land. Daarmee heb ik niet gezegd dat we hier nu de inschrijvingsgelden van Harvard moeten invoeren!

“When the fashion label DKNY used Mr. Stanton’s pictures without permission at a Bangkok store, he requested that it make a $100,000 donation to a Y.M.C.A. in Bedford-Stuyvesant, Brooklyn. (DKNY ended up giving $25,000, and Mr. Stanton raised another $100,000.)”

via A Boy Praises the Principal of His Brooklyn School, and a Fund-Raising Campaign Takes Off – NYTimes.com.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.