Lily

Drones. Het “probleem” is dat je ze moet besturen en wanneer je op skilatten staat of in een kano zit, kan dat wel eens tegenvallen. Nu is  er een oplossing. Wel, in februari zal er een oplossing zijn.

“Lily is the world’s first throw-and-shoot camera. All you have to do is throw it in the air to start shooting. Lily flies itself and uses GPS and computer vision to follow you around. Lily is waterproof, ultra-compact, and shoots HD pictures and videos.”

https://www.lily.camera/

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.