Brugge Foto 2016

“Brugge Foto 2016”
 
Ik ben ook dit jaar naar Parijs geweest waar ze “Paris Photo” en een resem andere foto-evenementen georganiseerd hebben. Dat is natuurlijk niet goed want dan kun je vergelijken. “Brugge Foto” was om te janken. Beschamend. Wanneer je dan ook nog eens uw echtgenote en nog twee familieleden meeneemt dan kon ik wel in de grond zinken van schaamte.
 
Je doet je huiswerk en checkt waar je moet parkeren want dat is niet erg duidelijk op de website. De openingsuren staan soms op andere tekst zodat gans de boel onleesbaar is. Dat “Routeyou-ding” wou eerst ook niet werken op de website. Op mijn gsm al evenmin; telkens wanneer je probeerde in te zoomen gebeurde er eigenlijk niets en na een vijftal pogingen kreeg je een soort van foutboodschap en werd je zonder dat het gevraagd werd terug naar de homepagina gestuurd. En kon je herbeginnen en dit tot in den treure. Wat is er verkeerd met een simpele PDF die je thuis kunt afdrukken en meenemen tijdens de wandeling van een kleine 7 km.
 
De te kleine kaart op de achterkant van de brochure is ook geen hulp voor iemand die niet vertrouwd is met Brugge. Waarom geen groot plan in het midden van de brochure met straatnamen die je kunt lezen. Trouwens waarom was die brochure niet beschikbaar in PDF-formaat?
 
Maar goed, je rijdt anderhalf uur en hoopt dat je aangenaam verrast zult worden. We hebben onze wagen geparkeerd bij Het Zand. We gingen beginnen bij nummer 11, dan het parcours volgen (dat blijkbaar voor wagens was getekend) om te eindigen bij nummer 10. We komen uit de parking en wat blijkt? Het eerste dat we willen bezoeken is gesloten. Nog niet open. Zo waren er nog plaatsen die nog niet open waren, andere waren gesloten op de middag, andere slechts open in de namiddag en nog andere helemaal niet open. Een boek kopen was ook niet mogelijk wegens … nog niet open.
 
Wat mij het meest gestoord heeft, is dat je 8 Euro moest betalen om de foto’s van Dannielle Van Zadelhof te bekijken terwijl in de brochure duidelijk stond dat de toegang gratis was (zie foto). Dat noem ik bedrog. Uiteindelijk hebben we een vijftiental foto’s gezien van Van Zadelhof voor acht Euro! De foto’s waren wel de moeite waard. 
img_2839
 
Samengevat: drie uren verplaatsing, verschillende plaatsen die (nog) gesloten waren, heel weinig foto’s gezien, zeven Euro parking betaald en nog eens 24 Euro aan ingang. Onterecht! Dit was zowel tijds- als geldverspilling! 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.