Bas Meeuws in Muiderslot – Schandalig

Mijn kameraad en ik hadden besloten om de “tentoonstelling” van Bas Meeuws in het Muiderslot te bezoeken op 6 mei. Zoals u kan zien op de screenshot van de website van “Stichting Rijksmuseum Muiderslot” loopt de tentoonstelling tot 12 mei. Op de tweede screenshot, deze keer van de website van Meeuws zelf, staat precies hetzelfde.

 

Dus, we zijn vertrokken om 06:30 uur om rond 10:00 uur aan te komen in Muiden! Vervolgens hebben we elk 15,50 Euro betaald om binnen te mogen. Eens binnen vroegen aan een van de mensen die daar rondlopen waar de tentoonstelling was van Bas Meeuws. Van wie? Van Bas Meeuws. Die ken ik niet maar vraag het eens daar binnen. “Daar binnen” raadden ze ons om het te vragen aan de man daar buiten … Iemand anders opperde “misschien staan er nog foto’s in de tuin”. Dus, dat wisten ze ook niet met zekerheid. Dit zegt genoeg over de “professionalisme” van de organisatoren van deze “tentoonstelling”: werknemers weten niet eens wat er gaande is.

Dan zijn we binnen gegaan en letterlijk op zoek gegaan naar de foto’s. We hebben er uiteindelijk vijf (inderdaad 5) gevonden! Een “tentoonstelling” van vijf foto’s en daarvoor in totaal zeven uur rijden en 15,50 Euro betalen dat is schandaling.

Fotografen hebben het sowieso al moeilijk om geld te verdienen met hun foto’s. Wanneer je uw mogelijke klanten dan ook nog eens op dergelijke manier gaat behandelen dan mag je natuurlijk niet verwonderd zijn dat zaken slecht gaan en fans afhaken.

 

Kleine update: Het Muiderslot heeft onze toegangsticketten terugbetaald. Waarvoor dank.

 

 

 

 

2 Comments on “Bas Meeuws in Muiderslot – Schandalig

  1. Wat zou die teamleader bedoelen met “Vanaf volgende week worden er detailfoto’s gepresenteerd in de tuinen.” ?
    Voor mijn part mogen ze die tickets terugbetalen, ze hebben ons dik bedrogen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.