7 hoofdzonden

Blijkbaar zijn we al eeuwen zondaars. Althans volgens een bepaald segment van de bevolking. Deze zonden (hoogmoed, hebzucht, onkuisheid, jaloezie, woede, vraatzucht en vadsigheid) werden al verschillende malen in beeld gebracht maar meestal door de mannelijke helft van de mensheid.

Nu is het de beurt aan het sterke geslacht om hun kijk op het onderwerp te vereeuwigen. Er zijn eenentwintig vrouwen die hun foto’s tentoonstellen: aLiTa, Annemie Baetens, Vera Cammaer, Digna De Cock, Inge De Lissnyder, Selina De Maeyer, Marca Dorpmans, Sandra Driljeux, Ksenya Egorova, Sofie Hoste, Inge Houwen, Diane Masset, Katrijn Michiels, Myra Olislaegers, Daria Rogulska, Lieve Snellings, Marleen Termonia, Ellie Van den Brande, Aurelie Vandermeren, Valerie Vonck en Freya Wygaerden.

De tentoonstelling duurt zeven dagen, dus nog tot 30 augustus en is open van 14:00 uur tot 21:00 uur tijdens de week; van 11:00 uur tot 21:00 uur tijdens het weekend (op 30 augustus van 11:00 uur tot 16:00 uur). De inkom bedraagt €5.00 en de opbrengst wordt aan het vluchthuis CAW regio Leuven geschonken. Iedere bezoeker krijgt ook een deugd mee naar huis ….

De locatie is ook uniek: “Salve Mater” (Groot Park 1 – Lovenjoel) een psychiatrisch instituut voor vrouwen, met bijhorende kapel, dat gelukkig niet meer in gebruik is.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.