Tentoonstelling

Pieter Heremans, fotograaf van onderstaande foto en tevens lesgever bij het Centrum voor Volwassenenonderwijs (CVO) Elishout in Anderlecht gaf de opdracht aan de cursisten van de modules “Basisfotografie”, “Initiatie Zwart/wit” en “Architectuur- en Interieurfotografie” (deze laatste cursus wordt geleid door Herman De Meyer) om de wijken “Floréal” en “Le logis” op hun eigen manier in beeld te brengen.

Dat is ondertussen gebeurd en nu hangen de meesterwerken aan de muren van het Gemeenschapscentrum van Watermaal-Bosvoorde, Delleurlaan 39-43, 1170 Watermaal-Bosvoorde. U kunt ze nog tot 22 maart gaan bewonderen.

En aangezien ik één van de cursisten was ….

clip_image001

http://www.wabo.be/

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.