Lichtshow in Gent

Ik ben donderdag naar de lichtshow geweest in Gent. Een echte aanrader! Voor mij persoonlijk was hetgeen ik gezien heb op het postgebouw gewoon fantastisch. Ik heb alvast een kanttekening gemaakt in mijn kalender voor januari 2012.

Wanneer ik dit nu vergelijk met Eindhoven dan is het moeilijk om te kiezen. Eigenlijk heb ik geen voorkeur. Ik moet wel zeggen dat ik de oude gebouwen van Gent verkies boven de gebouwen van Eindhoven. Gent is ook dichter bij huis. Eindhoven heeft dan weer als voordeel dat het een tiental dagen duurt. En … dat het daar minder koud is. Het regent er wel meer. Dus, moeilijk om te kiezen en dan gaan we maar naar alle twee.

Hieronder enkele indrukken van hetgeen er te zien was. Voor enkele dingen was ik wel te laat. De “brandende toren” heb ik niet kunnen fotograferen. Spijtig.

clip_image001_2

clip_image002_2

clip_image003_2

clip_image005_2

clip_image004_2

clip_image006_2

clip_image007_2

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.