Het tijdschrift met het gele randje

Wie zou er als fotograaf niet willen werken voor ‘National Geographic’? Maar … met zoveel goede fotografen, hoe ga je je dan onderscheiden van de rest? Een kleine passage uit het interview: ‘And working 10-14 hours each day for usually four to five weeks straight, utterly exhausted.’

Indien je nog altijd geïnteresseerd bent dan volgy hier een tip: ‘Every photographer needs a file folder in a cabinet or a folder on their computer titled “Story Ideas”. In mine, there resides around 20 or so subfolders listing various topics of intrigue, interest or importance. Some have languished for years, gathering bits of details here and there if the topic is extremely obscure or not well documented.’

http://stanmeyer.com/blog/1954/the-amazing-yellow-border-magazine-part-i/

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.