Photolucida heeft 50 fotografen gekozen

Photolucida heeft weer beslist en gekozen. Op onderstaande link vind je de vijftig fotografen die momenteel ‘in de markt liggen’. Indien je het werk van een fotograaf bekijkt, vergeet dan niet tot helemeel naar beneden te scrollen voor eventuele uitleg bij de werken.

‘Photolucida is an arts non-profit whose mission is to provide platforms that expand, inspire, educate and connect the international photography community. Photolucida does two primary things to support and promote the work of emerging and mid-career photographers: Portfolio Review Festival and Critical Mass.’

http://www.photolucida.org/cm_winners.php

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.