Fotografie op LineArt

Ik ben in het verleden regelmatig naar Lineart geweest en iedere keer ontdekte ik fantastische kunstwerken. Soms was dat een schilderij, soms een houten beeld, soms iets uit glas kortom, elke keer waren er heel aangename verrassingen. Ik moet er eerlijkheidshalve wel aan toevoegen dat ik eigenlijk ging om foto’s te gaan bekijken … en dat was ook een verrassing. Een onaangename weliswaar want bijna niet aanwezig. Af en toe was er een galerijhouder die een of twee foto’s had en dat was het. Maar! Daar komt nu (eindelijk) verandering in. Zo lezen we in de flyer het volgende:

‘The international breakthrough of Photography comes slowly, yet good art bears up to patience, and now the time is right for Lineart and its art buying public.’

‘Na steun aan een ‘goed doel’ in de sociale sector, de medische sector en de ontwikkelingssamenwerking verleent Lineart bij de editie 2011 steun aan de erfgoedsector. In de lijn van de nieuwe Photo Art Zone krijgt de Stichting Germaine Van Parys de gelegenheid om een exclusieve presentatie van het portfoliowerk van Germaine Van Parys voor te stellen op Lineart 2011. De opbrengst van de portfolioverkoop gaat integraal naar de Stichting.’

Bekijk ook even deze filmpjes met uitleg over de fotografie op Ilneart en de ‘Border Gigacase’: http://www.lineart.be/lineart-tv/lineart-2011-photo-art-zone/ http://www.lineart.be/lineart-tv/lineart-2011-the-border-gigacase/
Dus, ik ga zeker naar de speciale ‘Photo Art Zone’ ergens tussen twee en zes december in Gent. Ik kan maar een ding zeggen, fantastische beslissing Lineart en dank u. Jullie kunnen zeker rekenen op mijn steun (en hopelijk op die van al mijn collega-fotografen).

http://www.lineart.be/files/2011/04/Photo-Art-Zone-Leaflet.pdf http://www.lineart.be/blikvangers/showcase-fotografie/

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.