Tentoonstelling is afgelopen

pano_expo_lubbeek_27224x3956klein

Voor elke foto waren de technische gegevens beschikbaar en een beetje uitleg over de foto.

De tentoonstelling georganiseerd door fotoclub ‘Camera Libra Lubbeek’ is afgelopen. Het was een groot succes denk ik (ik kan niet vergelijken met vorige edities …). Maar ik heb wel vastgesteld dat er gedurende de anderhalve dag dat de tentoonstelling duurde, bijna continu bezoekers waren. Die bezoekers bestonden uit een gezonde mix van fotografen en niet-fotografen.

Aan Johan K. een heel dikke merci. Ook aan de andere leden van de club, een heel dikke merci voor de ontvangst en de hulp bij de opbouw. En dan natuurlijk aan de mensen die de moeite hebben genomen om langs te komen, dank u wel voor de heel, heel positieve feedback en de interessante gesprekken. Voor mij persoonlijk was het puur genieten wanneer ik die hoofden bij iedere foto op en neer zag gaan van het rode mapje naar de foto en terug.

En wie ik zeker niet mag vergeten zijn het drietal mensen die mij op mijn fouten hebben gewezen. Heel erg bedankt. De f/-waarde van de foto ‘Min negentig meter’ is inderdaad niet f/2.8 maar wel degelijk f/16.

Wat gebben we heleerd?

1. Wanneer je photoshopt, doe dat dan ALTIJD op 100%. 2. In plaats van de technische gegevens van een foto manueel over te schrijven en dan over te tikken, maak er een screenshot van – dan zijn vergissingen niet mogelijk. 3. Niet alle foto’s moeten op metallic papier afgedrukt worden.

Nog iets, de drie foto’s die de meeste stemmen gekregen hebben zijn:

1. Hemel in brand 2. Min negentig meter 3. Het intimistische schilderij

Eervolle vermelding voor:

1. De haaienkam Zabriskie 2. De blauwe spiegel 3. Kapitein van Yosemite

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.