Instagram: Democratisation of Photography?

Volledig akkoord met onderstaande opinie. Eveneens in het artikel wordt geopperd dat (waarschijnlijk voorlopig) men geen foto’s zal afdrukken. Eigenlijk is dat ook niet het doel. Instagram is om te delen en om mee te delen.

“Instagram then does not become the final platform of displaying one’s work, but just a new way of communicating themselves to the world. If this is the case, perhaps Instagram does not serve as a threat to traditional photography, but an additional language to connect with an audience.”

http://worldphoto.org/news-and-events/wpo-news/instagram-democratisation-of-photography

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.