2014 Hollywood Portfolio

Dit zijn vijf dingen die de fotograaf eist van zijn modellen:

“(1) Arrive alone or with one close friend or associate. (2) Be available for three hours. (3) Be responsible for your own look—no professional styling or hair or makeup. (4) Be content with coffee and deli sandwiches or salads—nothing fancy will be served. (5) Get to the studio under your own steam.”

Tegenspraak wordt niet geduld. Toen ik dit las dacht ik bij mezelf “welke looser” pikt nu zoiets? Wel, er zijn er meer dan ik dacht: Brad Pitt, Steven Spielberg, Martin Scorsese, Oprah Winfrey, Scarlett Johansson, Harrison Ford, Dustin Hoffman, Bruce Willis en nog een paar andere grote namen.

http://www.vanityfair.com/vf-hollywood/chuck-close-hollywood-portfolio-shoot

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.