You’re Not a Terrorist? Are You Sure? 

Heeft niets te maken met fotografie. Alhoewel, toch oppassen waar je foto’s maakt. En van wat. En met wie je contact opneemt of communiceert. En welke workshops je volgt in welke landen. En met wie je in het vliegtuig ziot. En in welk hotel je logeert. Of welke fotografen je volgt op internet. En welke fotoboeken je koopt. En, en, en …

De kern van het ganse artikel is wel degelijk het feit dat anderen (die u nog nooit gezien hebben laat staan met u gepraat hebben) beslissen of jij een terrorist in spe bent. Jij bent misschien wel overtuigd dat je niets te verbergen en/of te verwijten hebt maar ekskuseer, wie ben jij?

“When we say, “I’m not a terrorist, so why should I care what the NSA does,” we’re forgetting a crucial fact: we don’t decide any longer whether we’re terrorists. Nor do we decide whether we’re going to be terrorists. Someone else does. We don’t know who those people are, or why they think that. We’ve never spoken to them, met them or seen them, nor have they spoken to us. It doesn’t matter. They guessing at what we’re likely to do, and they’re looking for more data to confirm their suspicions.”

http://www.huffingtonpost.com/bea-edwards/youre-not-a-terrorist-are_b_4705708.html

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.