Canon en “You Connect”

Wel, you cannot!

Via de nieuwsbrief wordt gevraagd om uw foto’s op te laden. Heb je dat al eens geprobeerd? Het is een echte ramp. Er is een ellenlange tekst die je moet verstaan en waarmee je moet akkoord gaan, dan moet je toestemming geven om uw eigen foto te laten gebruiken, dan moet je verklaren dat de foto niet eerder commercieel gebruikt is en tenslotte moet je verklaren dat je alle benodigde toestemmingen en rechten hebt.

En dan wil je je foto opladen. Je weet niet hoe groot die mag zijn noch hoe zwaar. Na een paar minuten wachten krijg je dan een boodschap waarin te lezen staat dat ze bezig zijn aan een update van de site en om later nog eens te proberen. Na drie keer ben je dat ook beu.

Van internet, user experience en usability hebben ze duidelijk geen kaas gegeten bij Canon.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.