Getty Overpays 9,000 Photographers, Wants Money Back

“However, when you ‘overpay’ 25,000 contributors, and then, without any explanation and breakdown, or proof, tell them you will garnish their wages in coming months to recoup the amount, it’s bound to cause a fuss.”

“The ordeal thus far has been handled horribly by Getty and iStock Photo. Neither has offered a proper explanation as to what went wrong, or proof of the payments, and thus leaving photographers in the cold to simply accept what they’ve been told, and take their word for it.”

Zoals gewoonlijk. De fotograaf moet akkoord gaan met alles, “dingen” ondertekenen met haar/zijn bloed, alle regeltjes naleven, onderbetaald worden en dan nog eens de peer zijn als anderen fouten maken. Welcome to the club.

http://www.slrlounge.com/getty-overpays-9000-photographers-wants-money-back

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.