Camtraptions

En wat is de volgende stap? Een bedrijf ergens in Afrika dat een hoop van die camtraptions heeft en die ze dan verhuurt aan iemand die in haar/zijn luie zetel zit (in Europa of ergens anders in de wereld) en het ding vanop afstand bedient. Zoals de drones die gebruikt worden in Afganistan die bestuurd worden vanuit de VS? Goed voor de ecologische afdruk gaan ze dan zeggen want je kan dan “fotograferen” zonder het vliegtuig te moeten nemen voor de verplaatsing naar Afrika.

En de stap die daar dan op volgt is een cadeaubon. Dan kun je aan gelijk wie een uurtje “fotosafari in Afrika” of een uurtje “ijsberen fotograferen” cadeau doen. Vanop je laptop of tablet of misschien zelfs uw smartphone bestuur je dan zo’n wagentje of helikopter en maak je “foto’s”. Dan nog een paar uren photoshoppen (of misschien kan het bedrijf dat ook nog voor u doen) en je hebt prachtige, “zelfgemaakte foto’s”.

“We create remote cameras for wildlife and aerial photography. We will soon be launching a new range of products for camera trap wildlife photography.”

http://www.camtraptions.com/

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.