Photographic style: the good, the bad and the ‘necessary ugly’ – Part 1 | PhotoTheoryBlog

In elke fotografiecursus krijg je het voorgeschoteld: “ontwikkel uw eigen stijl”. Jaja, gemakkelijker gezegd dan gedaan natuurlijk. En zeker in deze tijden waar iedereen en haar/zijn nonkel aan “fotografie” doet.

“The essay from which this post is taken is a riff on an idea, a process of personal reflection and clarification. None of this means the search for an authentic personal style must be the aim of photographing for all of us. Indeed, it is entirely possible what we perceive as a photographer’s personal style is actually the result of curator’s and editor’s selection decisions.  The rare glimpses we have had of Ansel Adam’s commercial work hints at this in his case.”

via Photographic style: the good, the bad and the ‘necessary ugly’ – Part 1 | PhotoTheoryBlog.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.