Gedaan met selfies?

Indien deze wet erdoor komt dan is het gewoon gedaan met buiten foto’s te nemen. Behalve natuurlandschappen en dan moet je nog zorgen dat er geen mensen opstaan. Tenzij je aan iedereen de toestemming gaat vragen … Dat je geen foto mag nemen van een individu zonder toestemming daar kan ik nog inkomen. Maar van een gebouw (met mensen die er toevallig rondlopen) of van een drukke winkelstraat of gewoon van een mooie scène op de openbare weg is misschien wel een brug te ver.

“House Bill 4807 or the “Protection against Personal Intrusion Act” defines “intrusion of personal privacy” as “any person who willfully intrudes into the personal privacy of another, without the consent of that person and with the intent to gain or profit therefrom, shall be civilly liable to the offended party”.”

via Is Philippines mulling an ‘anti-selfie’ bill? | Business Standard News.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.