Iemand geïnteresseerd om mee te gaan?

Deze plaats staat al enkele jaren op mijn lijstje. Maar alleen wil ik er niet naartoe gaan. Vandaar bovenstaande vraag ondanks enkele heel kritische maar terechte opmerkingen van de auteur van het artikel.

“I would go so far as to say that Pripyat is often portrayed as some kind of Mecca amongst the urban exploration community, while the photographic results, certainly, rank as some of the finest examples of decay photography you’ll find on the web. However, while photographs of Pripyat may appear the very definition of urban exploration, in practice, I would argue that a tour of the city couldn’t be further from the true spirit of the term.”

via What it’s Like to Spend 32 Hours in The Chernobyl Exclusion Zone | The Bohemian Blog.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.