To Africa with the Fuji X-T1

De zoveelste fotograaf die ik volg die overstapt van een DSLR naar Fuji. “Overstappen” is misschien wel kort door de bocht want hij houdt wel zijn DSLR voor andere opdrachten. Maar toch, er zijn ondertussen al een pak fotografen die blijkbaar vooral de grootte en het gewicht van een DSLR beu (aan het worden) zijn.

“My conversion to, and love affair with, smaller cameras is about as complete as it can be now. If the social media I’m reading is to be believed, it’s complete for many others as well. Photographers seem to be jettisoning their heavy DSLR gear in favour of smaller mirror-less cameras, and while I doubted I’d be doing so as quickly, when I get on the plane to Kenya for two weeks of assignment work tomorrow, I won’t be taking a DSLR.”

via David duChemin – World & Humanitarian Photographer, Nomad, Author. » To Africa with the Fuji X-T1.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.