Shoot met professionele MUA Flora-Nele Houttave – Deel 1

Een paar weken terug kwamen MUA Flora-Nele Houttave en model Christelle Esalo even langs voor een shoot. Alles mocht, niets moest. Er was geen moodboard en geen thema.  Gewoon, mekaar beter leren kennen en vrij shooten. Af en toe een koffietje en een koekje en de “sveer was ghoet” en de “konijn op de plein”. 

2V4A4794

Flora aan het werk

Het was wel zo dat Flora enkele foto’s in haar hoofd had voor haar portfolio en daar hebben we ons dan op geconcentreerd. Het is ook Flora die voor het model gezorgd heeft waarvoor mijn dank. Flora is een echte professionele MUA die niet enkel “haar ding doet” maar ook alles nauwlettend in het oog houdt tijdens de shoot zelf. Haren die niet goed liggen, neuzen of voorhoofden die plots wat poeder nodig hebben, een rok die niet goed zit, een sjaal of iets anders aannemen of aangeven, ze heeft het niet alleen allemaal gezien maar ze helpt en springt bij daar waar nodig. 

Dit zijn enkele foto’s:

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.