Coalescaremonium

Er zijn mensen die graag schansspringen, anderen verkiezen vogelpik en nog anderen kweken varanen. En dan zijn er die zich graag (ver)kleden in een bepaalde stijl en al dan niet opgaan in het (na)gecreëerde personage. Daar ook zijn er echte gepassioneerden bij die uitblinken door de rol die ze spelen of door de maquillage of door de kleren die ze dragen of door de combinatie van de drie. Sommige dingen en/of karakters die ik gezien heb, zijn echte wandelende kunstwerken.

Coalescaremonium wordt omschreven als een “Gothic-happening” …

Wat mij (buitenstaander) ook is opgevallen is de relaxe en gemoedelijke sfeer die er heerste. Het was precies een familiebijeenkomst. Ik had zo de indruk dat iedereen daar iedereen kende.En als fotograaf, het gemak en welwillendheid van iedereen om te poseren. Natuurlijk heb ik aan elke persoon gevraagd of ik een foto mocht nemen en slechts één keer heb ik een neen gekregen. En het was dan nog geen “echte” neen. Het was “bah, pfff misschien liever niet”. Dus, ik veronderstel indien ik had aangedrongen dat ik misschien toch een foto had kunnen nemen.

“Dikke merci” aan al de modellen.

http://www.coalescaremonium.info 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.