Het begint

We zijn begin maart en stilaan komt er leven in de tuin. Als allereerste komen mijn grootste vijanden weer uit de grond: onkruid. We zijn nog maar vier maart en ik heb zojuist reeds een halve kruiwagen gevuld met dat spul. Maar goed, ik kijk liever de andere kant uit …

En daar zie ik drie soorten hun kop opsteken: narcissen, anemonen en krokussen. Ik zou willen beginnen met een foto van een anemoon. Margrieten(achtigen) maken mij altijd blij omdat zij mij toelachen.

5 Comments on “Het begint

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.