OPPO Find X3 Pro

Zoals jullie ondertussen wel weten, ben ik een grote fan geworden van smartphonefotografie. Om die reden heb ik een paar jaren terug een Huawei gekocht. Ik was onlangs een van mijn favoriete tijdschriften (Newsweek) aan het lezen en mijn oog viel toevallig op “Canon EOS 5DS R”. Het toestel dat ik nog altijd gebruik. Mijn camera kan foto’s maken van een vijftigtal megapixels.

En waarom werd mijn camera juist vermeld in het artikel? “Gewoon” om te zeggen dat OPPO een nieuwe camera uitgebracht heeft met name de Find X3 Pro en dat die “twee primaire 50 megapixel-lenzen combineert: een groothoek- en een ultragroothoeklens”. En dus, die OPPO-lenzen gaan nu nog meer de strijd aan met de producenten van DSLR-camera’s.

Voor meer details over die camera kun je hier terecht:
https://www.oppo.com/benl/smartphones/series-find-x/find-x3-pro/

En Canon in het verhaal?

https://photodj.be/2019/08/06/de-grote-stap-naar-kleiner/

One Comment on “OPPO Find X3 Pro

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.