Parijs wint aan belangrijkheid

Er is het jaarlijkse fotofeest ‘Paris Photo’ dat alsmaar meer volk trekt naar de lichtstad. Dat wordt elk jaar georganiseerd in november. Zo heeft men dan maar meteen die maand uitgeroepen tot fotomaand. Dus, naast de hoogmis ‘Paris Photo’ zijn er dan ook nog eens tientallen kleinere evenementen en tentoonstellingen. Kortom, het is echt de moeite waard om in november een paar dagen in Parijs door te brengen.

Onlangs heeft het Amerikaanse veilinghuis ‘Sotheby’s’ Londen vervangen door Parijs voor hun jaarlijkse verkoop van foto’s, die doorgaat in mei. De andere twee grote ‘Christie’s’ en ‘Phillips de Pury’ blijven in Londen. Deze verhuis heeft nu nog meer gewicht aan Parijs als fotohoofdstad en wordt nu nog meer incontournable.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.