Jean-Christian Bourcart wint Prix Nadar

‘Jean-Christian Bourcart joins a long list of photographers to have won the prestigious Prix Nadar, now in its 33th edition. Previous winners include Henri  Cartier-Bresson (1971), André Kertész (1973), Richard Avedon (1979), Willy Ronis  (1981), Irving Penn (1991), Larry Burrows (2002), Larry Towell (2005) and Sarah  Moon (2008) among many others.’

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen. logo

Je reageert onder je account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )


Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.