Foto’s nemen van een boerderij? Verboten.

Naar aanleiding van enkele foto’s en video’s gemaakt in verband met mogelijke dierenmishandeling willen ze nu alle fotografen straffen. Zo zou het bijvoorbeeld verboden worden om nog foto’s te nemen van gelijk welke boerderij zonder toestemming van de eigenaar. Voor de zoveelste keer een maatregel die helemaal niet proportioneel is en tegen het absurde aanleunt.

‘In Florida, state senator Jim Norman has introduced the most draconian of anti-photography bills. He wants to make it a felony to photograph any farm–from any location–without the owner’s written consent.  If passed as written, the bill would take effect July 1.’

http://www.pdnonline.com/pdn/news/Agribusiness-Pressin-2222.shtml

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.