“Goed bezig” …

In de Verenigde Staten heeft de regering een fantastisch document gepubliceerd: http://nca2014.globalchange.gov/downloads. Je kunt er per staat en per sector nagaan wat de gevolgen (zullen) zijn indien we voort blijven doen zoals we nu bezig zijn. En, het ziet er niet mooi uit. Een van de gevolgen zou een stijging zijn van het zeeniveau.

De Verenigde Staten zijn voor veel mensen een ver van mijn bed show. Deze website brengt de gevolgen niet alleen in beeld maar ook iets dichter: http://worldunderwater.org/#/latlon/50.895825,4.34272&addr=Brussels,%20Belgium.

Het wordt pas echt “scary” wanneer je onderaan het scherm uw eigen adres ingeeft …

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.