Ende der Straßenfotografie?

En nu is het de beurt aan Duitsland om moeilijk te gaan doen. Blijkbaar mocht het niet maar werd het fotograferen van personen toegelaten. En nu heeft iemand haar beklag gemaakt en zal het ook daar moeilijker en moeilijker worden om mooie foto’s van karakterkoppen en interessante individuen gepubliceerd en/of tentoongesteld te krijgen.

“»Wenn in diesem Fall das Persönlichkeitsrecht vorgeht, dann ist die Straßenfotografie, so wie wir sie kennen und in Museen betrachten können oder in Bildbänden betrachten können, nicht mehr möglich.«”

Ende der Straßenfotografie? – ttt – titel, thesen, temperamente – ARD | Das Erste.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.