Faces Then – Faces Now

 

Ik ben juist terug van ‘Faces Then – Faces Now’ in BoZar. ‘Faces Then’ gaat over portretten maar dan wel geschilderde; ‘Faces Now’ gaat natuurlijk ook over portretten maar dan wel geschilderd met licht. Ik zal dit heel kort houden: het is met spijt in het hart dat ik dit moet zeggen maar geef mij maar de schilderijen. De portretten van Stephan Vanfleteren zijn dan weer buitengewoon. Maar dat is dan ook algemeen geweten …

 

 

Bij ‘Faces Then’ zie je portretten die geen uitleg of tekst nodig hebben om de gezichten in kwestie te appreciëren. Ze “spreken” gewoon voor zich. Bij verschillende van die schilderijen kun je gedurende meerdere minuten dingen ontdekken en bewonderen.

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.